Un tren al companiei Amtrak a deraiat, azi, pe un pod din comitatul Pierce, prăbușindu-se și blocând benzile de sud ale unei autostrade din apropierea orașului Tacoma, statul Washington, informează site-ul postului NBC.

Amtrak a confirmat că unul dintre trenurile companiei este implicat în accident, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

“Suntem la curent cu incidentul care implică un tren Amtrak 501. Vom da mai multe detalii când acestea vor deveni valabile”, a declarat un operator Amtrak pe pagina de Twitter.

O parte din tren a căzut de pe autostradă în jurul orei locale 7.00 (ora României, 15.00), cauzând un număr mare de răniți. Ziarele locale nu au publicat mai multe detalii despre numărul răniților.

O fotografie postată pe Twitter de către Departamentul de Transporturi al Statelor Unite a arătat un tren care se prăbușea de pe un pod. Șoferii au fost sfătuiți să evite zona.

Departamentul Național pentru Siguranța Transporturilor a informat că strânge informații cu privire la incident.

Autoritățile nu au raportat, încă, dacă există morți în urma accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sua-un-tren-amtrak-a-deraiat-si-a-cazut-de-pe-un-pod-din-statul-washington-45252.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/sua-un-tren-amtrak-a-deraiat-si-a-cazut-de-pe-un-pod-din-statul-washington-45252-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv