Magdalena Serban s-a urcat într-un autobuz și a mers cu el până la capatul liniei! Nu a coborat însă la finalul cursei, așa cum ar fi fost normal, motiv pentru șoferul mașinii să o abordeze și să îi spună ca acolo s-a terminat traseul!


“Trebuie să te dai jos”, i-a zis omul, moment în care criminala a devenit brusc tristă și a început să plangă! Apoi, a încercat și să impresioneze! “Nu știu ce să mă fac, sunt venită de la țară, sunt săracă și îmi este foarte greu să mă descurc prin București! Aș vrea să ajung în zona Unirii, dar nu am niciun ban! Ce sa fac acum?


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Nici nu știu unde ma aflu”, au fost cuvintele ei adresate conducatorului auto!”, au dezvaluit surse autorizate, care mai susțin că bărbatul le-ar fi povestit anchetatorilor că i s-a făcut milă de femeia de 36 de ani, așa că a dus-o la destinație, în centrul Capitalei, și a lăsat-o în fața unui magazin de haine, scrie wowbiz.ro.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Magdalena Serban s-a urcat într-un autobuz și a mers cu el până la capatul liniei! Nu a coborat însă la finalul cursei, așa cum ar fi fost normal, motiv pentru șoferul mașinii să o abordeze și să îi spună ca acolo s-a terminat traseul! “Trebuie să te dai jos”, i-a zis omul, moment în care criminala...

Preluat de la EVZ