Liderul mondial Simona Halep a mărturisit, azi, într-o postare pe rețelele de socializare, că a aflat cu bucurie de faptul că Sankt Petersburg este unul dintre orașele rămase în cursa pentru organizarea Turneului Campioanelor din 2019.

“Mă bucur să aud că Sankt Petersburg este unul dintre minunatele orașe care candidează pentru organizarea Turneului Campioanelor din 2019. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume și sunt nerăbdătoare să mă întorc să joc acolo, în 2018, după Australian Open”, a notat Halep, într-o postare pe Twitter.

Din 2014, Turneul Campioanelor se organizează la Singapore, însă anul viitor va fi ultimul în care competiția se va desfășura în orașul-stat insular din Asia.

Ediția din 2014 a reprezentat și debutul Simonei Halep, care nu a mai ratat vreo prezență de atunci.

Inițial, șase orașe, trei dintre ele din China, și-au anunțat intenția de a organiza competiția. În cursă au rămas, însă, doar patru: Praga, Shenzhen, Sankt Petersburg și Manchester.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-isi-doreste-ca-turneul-campioanelor-din-2019-sa-se-organizeze-la-sankt-petersburg-45254.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-isi-doreste-ca-turneul-campioanelor-din-2019-sa-se-organizeze-la-sankt-petersburg-45254-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv