Clotilde Armand, consilier la Primăria Sectorului 1, a făcut un anunț care îi pune pe gânduri pe oficialii formației Academia Rapid. Astfel, finanțările din sector sunt puse sub semnul întrebării, după cum reiese din mesajul postat pe Facebook de Clotilde Armand.




ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Noutăţi din Primăria Sector 1. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1, PSD a anulat toate investiţiile din sector: străzi, canalizare, alimentare cu apa (tot bugetul), DGASPC (11 milioane), şcoli şi spitale (12.5 milioane) sport, şi bineînţeles, rambursările împrumuturilor (8.4 milioane). Cu alte cuvinte, se anulează aproape tot bugetul de investiţii votat la începutul anului. În schimb, domnul primar ne cere să fim de acord cu o investiţie de ultimă oră: 100 de milioane la CET Griviţa. Fără urmă de proiect. Pe bază doar de promisiuni, primarul Tudorache a obţinut un nou cec în alb din partea consilierilor PSD & Co. Tot ce era prevăzut pentru cetăţeni se anulează prin aprobarea acestui proiect fantomă”, a scris Amand.



rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Clotilde Armand, consilier la Primăria Sectorului 1, a făcut un anunț care îi pune pe gânduri pe oficialii formației Academia Rapid. Astfel, finanțările din sector sunt puse sub semnul întrebării, după cum reiese din mesajul postat pe Facebook de Clotilde Armand. ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE...

Preluat de la EVZ