Comisia pentru legile Justiției a adoptat, azi, un amendament la proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistraților care prevede că hotărârile secțiilor pot fi atacate cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, fără parcurgerea procedurii prealabile.

Textul amendamentului adoptat este următorul: „Hotărârile secțiilor pot fi atacate cu recurs la secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel în termen de 15 zile de la comunicare, fără parcurgerea procedurii prealabile. Hotărârea Curții de Apel este definitivă”.

Amendamentul a fost propus de AMR și UNJR și însușit de PSD și ALDE.

Textul legii în vigoare în prezent prevede că „Hotărârile secțiilor pot fi atacate la Plenul Consiliului Superior al Magistraturii. Hotărârile Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca instanță de judecată, sunt definitive și irevocabile”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/legile-justitiei-hotararile-sectiilor-pot-fi-atacate-fara-parcurgerea-procedurii-prealabile-45246.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/legile-justitiei-hotararile-sectiilor-pot-fi-atacate-fara-parcurgerea-procedurii-prealabile-45246-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv