Dana Ganea, soția fotbalistului Ionel Ganea, a anunțat că o să intenteze divorțul după această perioadă de sărbători.


Asta după ce, inițial, ceruse un ordin de restricție, dar cererea formulată la Judecătoria Făgăraș nu a avut rezultatul scontat.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Nu am foarte multe de declarat, din respect și iubire pentru copiii mei. Da, suntem despărțiți! Voi lăsa să treacă Sărbătorile și apoi voi introduce acțiune de divorț. Șansele de a mă întoarce la reședință sunt minime”, a mărturisit Dana Ganea pentru Spynews.

Femeia a explicat, pe scurt, de ce a ajuns la această decizie radicală: „Când cineva îți ucide visele și îți distruge viitorul, ce mai poți să faci?”.

Ionel Ganea este cunoscut ca fiind o fire temperamentală, acțiunile sale din teren producând șocuri mediatice. Momentul în care “Ganezul” l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura rămâne în istoria fotbalului mondial. 


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dana Ganea, soția fotbalistului Ionel Ganea, a anunțat că o să intenteze divorțul după această perioadă de sărbători. Asta după ce, inițial, ceruse un ordin de restricție, dar cererea formulată la Judecătoria Făgăraș nu a avut rezultatul scontat. ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017„Nu am foarte...

Preluat de la EVZ