Ianis Hagi (18 ani) nu intră deloc în vederile antrenorului Fiorentinei, Stefano Pioli, fiind trimis de cele mai multe ori la echipa de tineret a toscanilor.


Hagi, legendă la Galata


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Enervat de faptul că fiul său a fost izolat la Primavera, Gică Hagi se pare că a găsit o variantă optimă pentru ca Ianis să-și formeze cariera, în altă parte. Potrivit jurnaliștilor de la Hurriyet și Fotomac, „Regele” l-a propus pe Ianis la Galatasaray, acolo unde fostul mare decar al naționalei României a avut un succes răsunător ca jucător, în perioada 1996-2001, dar și ca antrenor, în două rânduri (2004- 2005 şi 2010-2011). Astfel, Hagi a rămas în cele mai bune relații cu clubul de pe Malul Bosforului iar prin prisma aceasta Ianis ar putea fi acceptat la „Cim Bom-Bom”.

Dublă cetățenie

În acest sezon, Ianis nu a jucat nici măcar un minut pentru echipa mare a Fiorentinei, iar în urmă cu câteva luni s-a discutat ca românul să fie împrumutat la Pescara (Serie B), dar tatăl său s-a impus categoric. De menționat este faptul că fiul „Regelui” are dublă cetățenie, română și turcă, motiv pentru care legendarul „tricolor” e de părere că Galata este cea mai bună variantă pentru Ianis. Mai mult, Ianis Hagi a fost achiziționat de Fiorentina în 2016, de la Viitorul, în schimbul a 2 milioane de euro. Pentru Primavera a înscris de șase ori (plus 3 pase decisive), în 16 meciuri, în timp ce la echipa de seniori a fost introdus doar de două ori, în două partide oficiale, de fiecare dată în repriza secundă.


rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Ianis Hagi (18 ani) nu intră deloc în vederile antrenorului Fiorentinei, Stefano Pioli, fiind trimis de cele mai multe ori la echipa de tineret a toscanilor. Hagi, legendă la Galata ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017Enervat de faptul că fiul său a fost izolat la Primavera,...

Preluat de la EVZ