Poliţiştii vasluieni au pus mâna pe cea mai mare captură de droguri după ce au arestat un traficant de 26 de ani.


Tânărul a reușit să transforme casa bunicilor într-un adevărat laborator de droguri, în care Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au găsit peste 20 kg de canabis.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Traficantul, Velu Cornel Maftei, din sat Horga, comuna Epureni a mai fost o dată în atenția oamenilor legii, în anul 2010. La acea vreme, tânărul a fost cercetat pentru consum ilicit de droguri, informează presa valuiană. Ulterior, a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare. În urma perchezițiilor, lucrătorii de la Crimă Organizată au ridicat, pe lângă cantitatea de droguri, mai multe telefoane mobile, cântare electronice, semințe și instalația laboratorului. La această oră, tânărul este in fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, potrivit Vremea Nouă. Traficantul avea mare grijă de plante. Drept urmare, acesta a improvizat, chiar în casa bunicilor săi, un fel de laborator în care își ținea drogurile. Mai mult, „experimentele” traficantului se întindeau și într-un solar pe o suprafaţă agricolă din spatele locuinţei bunicilor săi.

Tribunalul Vaslui judecă la această oră propunerea privind arestarea acestuia pentru 30 de zile.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Poliţiştii vasluieni au pus mâna pe cea mai mare captură de droguri după ce au arestat un traficant de 26 de ani. Tânărul a reușit să transforme casa bunicilor într-un adevărat laborator de droguri, în care Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au găsit peste 20 kg de...

Preluat de la EVZ