Consultantul politic a amintit că a vorbit în anul 2005 despre pericolul ca după venirea lui Băsescu în fruntea țării să se instaleze o a doua frăție a Securității, de inspirație externă.


”Cei care doreau să fie mai puțină democrație sau o justiție planificată, instaurând un fel de dictat asupra zonelor de securitate și de justiție din România, nu erau neapărat români. Băsescu a avut un inspirator, lucru pe care ni l-a ascuns – este vorba despre George Soros”, a subliniat Gușă.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Consultantul politic este de părere că Traian Băsescu a reinstaurant noul sistem băsescian din 2005 cu ajutorul oamenilor lui Soros.

“A creat acest stat, care poate fi paraelel sau neparalel, prin oamenii lui Soros – Monica Macovei sau Renate Weber sunt doar două exemple. Dacă Maior, Coldea, Mihai Răzvan Ungureanu și alții or fi fost în legătură cu Soros ne poate spune comisia aceea, pentru că acolo era vorba de interese externe și de o a doua frăție a Securității care a fost implementată în regimul Băsescu, de oamenii regimului lui Băsescu, în plină democrație românească”, a amintit Cozmin Gușă, potrivit Realitatea.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Consultantul politic a amintit că a vorbit în anul 2005 despre pericolul ca după venirea lui Băsescu în fruntea țării să se instaleze o a doua frăție a Securității, de inspirație externă. ”Cei care doreau să fie mai puțină democrație sau o justiție planificată, instaurând un fel de dictat asupra...

Preluat de la EVZ