Părintele principal Kelvin Holdsworth a postat pe blogul său o rugăciune, în care își exprimă speranța că dacă micul Prinț George, acum de 4 ani, va deveni homosexual, atunci Biserica Angliei va recunoaște căsătoriile între persoane de același sex.


În Marea Britanie, deși căsătoriile homosexuale sunt recunoscute de către autoritățile civile, Biserica Angliei continuă să afirme că familia este formată doar dintre un bărbat și o femeie și refuză oficierea cununiilor unisex.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Decanul Catedralei St. Mary din Glasgow a scris pe blogul său, sub titlul „Cum să schimbăm Biserica Angliei” că trebuie ca toți creștinii să se roage „ca Domnul să-l binecuvânteze pe Prințul George, când va crește, cu dragostea unui bun și tânăr gentleman”.

Episcopul de Glasgow, Gregor Duncan, a dezaprobat ideile lui Holdsworth: „Sunt concepțiile sale personale”, a declarat el. „Ele nu reprezintă punctul de vedere oficial al Bisericii Episcopale Scoțieie (parte a Bisericii Angliei). Voi discuta pe marginea acestui subiect cu decanul Holdsworth.”

Prințul George este al treilea pe linia de succesiune la tronul Angliei. Dacă va deveni Rege, el va fi automat și șeful Bisericii Anglicane.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Părintele principal Kelvin Holdsworth a postat pe blogul său o rugăciune, în care își exprimă speranța că dacă micul Prinț George, acum de 4 ani, va deveni homosexual, atunci Biserica Angliei va recunoaște căsătoriile între persoane de același sex. În Marea Britanie, deși căsătoriile homosexuale sunt recunoscute de către autoritățile...

Preluat de la EVZ