Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, a scris, azi, pe pagina sa de socializare, că România a pierdut, prin moartea Regelui Mihai, unul dintre cei mai mari lideri europeni ai secolului XX, precizând că nu va uita că a învățat de la Majestatea Sa care sunt valorile reale.

„Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat! Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine. Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp”, a scris nepotului Regelui Mihai pe Facebook.

Avocatul fostului principe Nicolae a declarat, marți, Agenției MEDIAFAX, că nepotul Regelui va asista la înmormântare, chiar dacă nu a fost informat de familia sa despre decesul Majestății Sale.

„Vă dați seama, să afle de la avocat că i-a murit bunicul, când sunt atâția membri ai familiei. Eu l-am informat azi că bunicul lui a murit. Nu știa, nu primise nicio informație de genul acesta nici de la un membru al familiei regale, nici de la un alt oficial – director de Casă Regală sau altcineva. Doi: a zis că, chiar dacă nu este informat oficial, el vine, bineînțeles, la înmormântarea bunicului. Nu mi-a spus ziua. Chestiunea este și unde va fi în cortegiu: îl vor primi lângă familie, în familie, lângă catafalc, va fi în public? Ținând cont de atitudinea din ultimele patru-cinci săptămâni față de el, adică nu l-au primit nici măcar să-și vadă bunicul bolnav, plângere penală, n-au retras plângerea penală. Această plângere și-a urmat cursul, vor apărea în curând toți în fața unui judecător. Sunt curios unde va fi locul lui în acest eveniment trist. Dar nepotul vine la înmormântarea bunicului”, a declarat pentru Mediafax avocatul fostului principe Nicolae, Radu Enache.

Regele Mihai a încetat din viața, azi, la ora 13.00, la reședința sa din Elveția, a anunțat Casa Regală a României: Regele Mihai I a încetat din viață! Trupul acestuia va fi adus în România pe 13 decembrie – trei zile de doliu național!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/nepotul-regelui-bunicule-imi-va-fi-dor-de-tine-nu-voi-uita-ca-m-ai-invatat-despre-valori-reale-44802.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/nepotul-regelui-bunicule-imi-va-fi-dor-de-tine-nu-voi-uita-ca-m-ai-invatat-despre-valori-reale-44802-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv