Tot ce trebuie ei să facă este să ne trimită o fotografie a copilului cuminte și o poveste frumoasă despre el, pe email: [email protected] Avem, însă, o mare rugăminte: părinții să ne furnizeze și adresa unde Moșul să le trimită, ulterior, Diploma de copil cuminte, dar și un număr de telefon, ca să-i putem anunța când apare în ziar materialul cu odrasla lor.


Cum obții mai repede Diploma de copil cuminte

În perioada 4-23 decembrie 2017, Evenimentul zilei va publica povești despre unii dintre cei mai cuminți copii din România.Și anul acesta avem două căi mai „scurte” pentru cei care vor doar Diploma de copil cuminte. Prima variantă este aceea ca părinții să completeze talonul din ziar și să ni-l trimită la redacție, însoțit de o poză a micuțului cuminte.

Talonul de înscriere va putea fi găsit în ziar din 4 până în 15 decembrie (ultima zi când poate fi trimis talonul), și trebuie trimis pe adresa: adresa Bd. Mărăști, nr. 65-67, incinta Romexpo, pavilionul G4, sector 1, București, menționând pe plic „Copil cuminte“. În schimb, ajutoarele Moșului vor avea grijă ca acesta să completeze Diploma și s-o trimită prin poștă.

Cea de-a doua variantă este aceea ca părinții să intre pe site-ul diploma. evz.ro (care va funcționa din 4 decembrie încolo), unde vor putea să completeze formularul online și să obțină diploma în format electronic, imediat, ca să o poată printa chiar ei.

Diploma va avea mai multe variante coloristice, pe care le puteți alege în funcție de preferințe.

Și, o ultimă precizare: TOATE diplomele vor fi semnate de Moș Crăciun!

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Tot ce trebuie ei să facă este să ne trimită o fotografie a copilului cuminte și o poveste frumoasă despre el, pe email: [email protected] Avem, însă, o mare rugăminte: părinții să ne furnizeze și adresa unde Moșul să le trimită, ulterior, Diploma de copil cuminte, dar și un număr...

Preluat de la EVZ