„Nu pot să spun că am mai discutat, pentru că nu am discutat”, a răspuns premierul Mihai Tudose, întrebat dacă a discutat cu ministrul Carmen Dan despre microfonul găsit în casă.


„Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna. Dar să o întreb eu ce a mai găsit prin casă…”, a completat, ironic, prim-ministrul.Reamintim că ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat, miercuri seara, că a descoperit, în locuința închiriată pe care o ocupă, un microfon ascuns într-o priză. Subordonații ministrului din Poliție au deschis o anchetă în legătură cu acest incident, SRI a comunicat că aparatul nu îi aparține, iar presa s-a umplut de scenarii care să răspundă la întrebarea privitoare la entitatea care ar fi montat acel dispozitiv de ascultare.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu pot să spun că am mai discutat, pentru că nu am discutat”, a răspuns premierul Mihai Tudose, întrebat dacă a discutat cu ministrul Carmen Dan despre microfonul găsit în casă. „Dacă domnia sa simţea nevoia, mă suna. Dar să o întreb eu ce a mai găsit prin casă...”, a...

Preluat de la EVZ