Tragedie în orașul Petrila! Un polițist l-a omorât pe tatăl prietenului său! Potrivit gorj-domino.ro, polițistul s-a prezentat la sediul poliției orașului Petrila și dezvăluit că, din greșeală, a împușcat un bărbat de 66 de ani.

Aflat în timpul său liber, agentul de poliție, în vârstă de 43 de ani, a fost rugat de prietenul lui să alunge un mistreț care îi intrase în gospodărie.

Bărbatul a manipulat greșit arma de vânătoare, pe care o deținea legal, și l-a împușcat din greșeală pe tatăl prietenului său, un bărbat în vârstă de 66 de ani.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă coordonată de un procuror criminalist din cardul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcție de concluziile anchetei, să fie dispuse măsuri legale.

Ancheta penală a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, competent în investigarea acestui caz.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tragedie-un-politist-l-a-impuscat-mortal-pe-tatal-prietenului-sau-din-greseala-44666.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tragedie-un-politist-l-a-impuscat-mortal-pe-tatal-prietenului-sau-din-greseala-44666-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv