Surse citate de Cancan.ro spun că polițiștii consideră în moartea artistei ca suspectă, chiar dacă motivul decesului a fost stabilit prin autopsie. Acest lucru s-a întâmplat pentru că rezultatele necropsiei au fost preliminare, astfel că raportul medico-legal nu a fost încă întocmit. 


În aceste condiţii, cauza stabilită a morţii, de accident vascular cerebral sever, este provizoriu. Mai mult, criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire ca urmare a unei posibile tâlhării sau furt.Cel mai important este faptul că o serie de persoane care au dat declaraţii, iar audierile nu s-ar fi terminat încă. Procurorii vor să afle dacă acestea au văzut ori au cunoştinţă de prezenţa unor persoane suspecte la Stela Popescu în casă. Totuși până în prezent nu exista nici o dovadă că boala a răpus-o, dar nici certitudinea ca cineva i-a făcut rău. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Surse citate de Cancan.ro spun că polițiștii consideră în moartea artistei ca suspectă, chiar dacă motivul decesului a fost stabilit prin autopsie. Acest lucru s-a întâmplat pentru că rezultatele necropsiei au fost preliminare, astfel că raportul medico-legal nu a fost încă întocmit.  În aceste condiţii, cauza stabilită a morţii, de...

Preluat de la EVZ