Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea prahoveană Breaza, a fost reținut de poliție după ce a fost prins că a încasat pensia surorii sale deși femeia era decedată de un an de zile. Individul a ascuns totul, ba chiar a dormit cu cadavrul în pat, de teamă să nu rămână fără bani. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

Potrivit adevarul.ro, Constantin Istrate s-a dat de gol duminică seară. Bărbatul, afalt în stare avansată de ebrietate, a mers în oraș să-și mai cumpere de băut. Când s-a întors spre casă, s-a dezechilibrat și a alunecat într-un șanț. N-a mai fost în stare să se ridice singur așa că a sunat un vecin pe care l-a rugat să vină să-l ajute, spunându-i că nu se simte bine. Acesta n-a înțeles cu exactitate unde să meargă așa că a intrat cu forța în casa lui Constantin Istrate și a descoperit nenorocirea. Pe patul din dormitor se afla cadavrul mumificat al unei femei, sora vecinului care îi ceruse ajutor.

Chemați la fața locului, polițiștii criminologi și medicul legist au constatat că femeia – care suferea în timpul vieții de un handicap grav – murise de aproximativ un an. Cadavrul era acoperit cu mai multe pături, iar fratele său a dormit lângă femeia moartă în tot acest timp, totul doar pentru a încasa pensia de handicap și de însoțitor, singurul său venit constant.

Când s-a trezit cu poliția în casă, Constantin Istrate a fugit, însă a fost prins în apropierea unei păduri și reținiut. În prezent este internat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru că anchetatorii trebuie să afle dacă omul are sau nu discernământ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/socant-a-dormit-timp-de-un-an-in-acelasi-pat-cu-sora-sa-moarta-doar-pentru-a-i-incasa-pensia-44664.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/socant-a-dormit-timp-de-un-an-in-acelasi-pat-cu-sora-sa-moarta-doar-pentru-a-i-incasa-pensia-44664-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv