Membrii Parlamentului European propun ca shaorma să fie interzisă în Uniunea Europeană. Aceeași soartă o va avea și kebabul, dacă solicitările celor două grupuri politice vor fi adoptate. 

În Uniunea Europeană se consumă zilnic 500 de tone de carne pentru shaorma și kebab, potrivit unei statistici invocate de cotidianul german Bild. România este una dintre țările în care cele două preparate de proveniență orientală se bucură de mare succes. Toate acestea ar putea deveni istorie, însă.

O măsură pe care doresc să o impună socialiștii și verzii din Comisia pentru Mediu a Parlamentului European ar putea duce la dispariția shaormei și a kebabului de pe piață. De ce? Pentru că reprezentanții celor două grupuri politice vor să interzică folosirea fosfatului în conservarea cărnii folosite pentru cele două produse, informează libertatea.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/shaorma-ar-putea-fi-interzisa-in-uniunea-europeana-44652.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/shaorma-ar-putea-fi-interzisa-in-uniunea-europeana-44652-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv