Chiar dacă cei doi nu au confirmat zvonurile, se pare că acestea nu au fost total nefondate. Din contră, conform ultimelor informaţii, ruptura dintre ei e evidentă.


Se pare că weekendul trecut, fundaşul Barcelonei a petrecut până spre dimineaţă într-un club, departe de ochii cântăreţei. Aceasta e în convalescenţă, după ce şi-a anulat turneul avut, din cauza unor probleme la corzile vocale.


„A stat în club până la 4 jumătate dimineaţa şi a fost înconjurat de o mulţime de fete frumoase. Nu a părut deranjat de speculaţiile privind ruptura de Shakira şi nici de problemele acesteia de sănătate”, a menţionat jurnalista Laura Roige, în cadrul emisiunii Cazamariposas, conform Digisport. 

Reaminim că de câteva lui presa din Spania vorbeşte despre un pact secret între cei doi, nedorind să se creeze prea multe speculaţii privind despărţirea. Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Chiar dacă cei doi nu au confirmat zvonurile, se pare că acestea nu au fost total nefondate. Din contră, conform ultimelor informaţii, ruptura dintre ei e evidentă. Se pare că weekendul trecut, fundaşul Barcelonei a petrecut până spre dimineaţă într-un club, departe de ochii cântăreţei. Aceasta e în convalescenţă, după...

Preluat de la EVZ