Google ar putea da 2,7 miliarde de lire sterline, dacă se admite o reclamație făcută de o nouă companie de consum.

Campania, numită „Google You Owe Us”, reprezintă 5.4 milioane de persoane din Anglia și Țara Galilor care susțin că gigantul tehnic a strâns date de pe iPhone fără consimțământul lor în perioada iunie 2011 – februarie 2012.

Dacă se va dovedi acest lucru, atunci fiecare reclamant ar trebui să fie plătit cu 500 de lire sterline, drept compensație, potrivit Metro.

Richard Lloyd, fost consilier guvernamental și director executiv al grupului de consumatori susține că Google a ignorat setările implicite de confidențialitate pentru iPhone-urile clienților și a instalat module cookie în browser-ul Safari pentru a colecta date personale. Acest lucru a fost denumit “Safari Workaround”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/milioane-de-utilizatori-iphone-ar-putea-primi-sume-compensatorii-din-partea-google-44653.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/milioane-de-utilizatori-iphone-ar-putea-primi-sume-compensatorii-din-partea-google-44653-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv