“În temeiul art. 341 alin.6 lit.a C.proc.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul VLĂDĂU GHEORGHE împotriva ordonanţei de clasare din data de 23.08.2017, dată în dosarul nr. 80/P/2016 de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, menţinută prin ordonanţa nr. 110/II-2/2017 din data de 15.09.2017 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov. În baza art. 275 alin.2 C.proc.pen., obligă petentul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 100 lei. Definitivă”, s-a menţionat în încheierea postat pe portalul instanţelor de judecată. Astfel, Godină a scăpat definitiv de acuzaţiile grave lansate de Gheorghe Vlădău, pe care agentul îl sancţionase contravenţional în urmă cu câţiva ani.


Braşoveanul Gheorghe Vlădău i-a dat în judecată pe toţi cei care l-ar fi nedreptăţit: Marian Godină, cinci judecători – de la Judecătoria, Tribunalul şi Curtea de Apel Braşov -, o grefieră şi martorul care a semnat procesul-verbal întocmit de Godină.


Godină, proces cu un fiu de milionar

Agentul a fost dat în judecată şi de fiul unui afacerist celebru din Brașov. Băiatul de bani gata, care a avut o relaţie de lungă durată cu Sylvia (ex-A.S.I.A.), a fost “premiat” cu un dosar penal de agentul Godină în perioada în care visa să o ducă la altar pe frumoasa blondă. Revoltat, fiul de şmecher i-a dat în judecată pe poliţiştii care l-au trimis în faţa procurorilor – Marian Godină şi Alin Dubit. Instanţa a constatat, însă, că oamenii legii procedaseră corect şi a dispus: “Respinge recursul declarat de petentul B.R.C. împotriva sentinţei penale nr. 355/25 iunie 2009 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine”, potrivit spynews.ro.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
 'În temeiul art. 341 alin.6 lit.a C.proc.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul VLĂDĂU GHEORGHE împotriva ordonanţei de clasare din data de 23.08.2017, dată în dosarul nr. 80/P/2016 de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, menţinută prin ordonanţa nr. 110/II-2/2017 din data de...

Preluat de la EVZ