Premierul Tudose a declarat, joi, că organizarea unui astfel de evenimet în fața clădirii Guvernului nu este o idee tocmai inspirată.


„Nu este cea mai inspirată alegere. Am aflat și eu astăzi despre această decizie. În primul rând, cum ajunge omul acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred că doamna Firea își va da seama că nu este cea mai inspirată alegere. Mai mult, am înțeles că se și interpretează că se face târg ca să nu mai vină nu știu cine”, a declarat premierul Tudose.


Târgul de Crăciun de la Piața Victoriei a fost anunțat în urmă cu câteva zile de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

Este vorba despre un eveniment cultural pe care Primăria Capitalei îl va organiza, în Piața Victoriei, în perioada 5-17 decembrie. Evenimentul se numește „Târg de sărbători – Festival de colinde și obiceiuri de iarnă” și este dedicat copiilor. Pe 31 decembrie, tot în Piața Victoriei, ar urma să se desfășoare concertul de Revelion.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Tudose a declarat, joi, că organizarea unui astfel de evenimet în fața clădirii Guvernului nu este o idee tocmai inspirată. „Nu este cea mai inspirată alegere. Am aflat și eu astăzi despre această decizie. În primul rând, cum ajunge omul acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Eu...

Preluat de la EVZ