Jay Z a recunoscut că a înșelat-o pe Beyonce. Dezvăluirile după ce, timp de mai mulți ani, au existat zvonuri în acest sens. Cei doi artiști au mai dat indicii cu privire la problemele lor în piesele pe care le-au lansat. Însă aceasta este pentru prima dată când unul dintre ei confirmă public infidelitățile. 

În cadrul unui interviu, Jay Z a vorbit și despre faptul că, alături de Beyonce, a făcut terapie de cuplu. Totul, pentru a reuși să își salveze căsnicia, informează click.ro.

„Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole”, spune Jay-Z. 

În ciuda faptului că cei doi se îndepărtaseră destul de mult, tocmai muzica a fost cea care i-a adus din nou împreună, a mai explicat rapperul.

Jay Z și Beyonce sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria muzicală. Cei doi au împreună trei copii, pe Blue Ivy și gemeni Rummi și Sir. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jay-z-a-rupt-tacerea-motivul-pentru-care-a-inselat-o-pe-beyonce-44646.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jay-z-a-rupt-tacerea-motivul-pentru-care-a-inselat-o-pe-beyonce-44646-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv