Cu prilejul Zilei Naționale a României,  jandarmii constănțeni vor participa mâine la ceremoniile militare și religioase organizate  cu acest prilej în județul Constanța.

Astfel, 100 de jandarmi constănțeni, 15 autospeciale, dar și câini de serviciu  vor defila alături de celelalte forțe, la festivitățile ce se vor desfășura în municipiul Constanța.

   Totodată, peste 130 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor asigura măsurile de ordine publică la defilarea organizată în mun. Constanța, în timp ce jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a ceremoniilor  organizate la Mangalia, Năvodari, Medgidia, Cernavodă și la Monumentul Eroilor situat în Cimitirul Central din Constanța 

Jandarmii constănțeni recomandă participanților să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

 Cetățenii  pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte.

Sursa Foto: Jandarmeria Română

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jandarmii-constanteni-sarbatoresc-ziua-nationala-a-romaniei-44643.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/jandarmii-constanteni-sarbatoresc-ziua-nationala-a-romaniei-44643-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv