Un incendiu a cuprins, în această dimineață, un apartament al unui bloc de pe bulevardul Râmnicu Sãrat din Capitală, fiind evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 fiind copii, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Trei dintre cei 50 de evacuați au fost transportați la spital. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, în această dimineață, în jurul orei 02:30, un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Râmnicu Sãrat.

Pentru că erau degajãri mari de fum care au inundat casa scãrii și care puteau cuprinde și apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite echipe de cãutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse.

În total, au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale. Este vorba de un bãrbat cu arsuri pe mâini și fațã, care a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni, o femeie care a suferit un atac de panicã și care a fost dusă la spitalul Sf. Ioan și o fetițã de aproximativ 4 ani, ușor expusã la fum, care a fost și ea transportată la spitalul Marie Curie.

Sursă foto: Mediafax

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/k-44640.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/k-44640-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv