Aceasta a anunțat pe Facebook de evenimentul care a avut loc miercuri, iar la ora stabilită au ajuns aproximativ 1.200 de persoane. Chiar dacă a anunțat că donația va începe la ora 15.00, mulți oameni au venit încă de dimineață pentru a fi siguri că vor intra în posesia cadourilor oferite de vedetă, potrivit spynews.ro.


Jurnaliștii de la Antena 1 și Antena Stars au stat împreună cu Oana Zăvoranu pe tot parcursul zilei, iar noi vă dezvăluim tot ceea ce s-a întâmplat. Oana Zăvoranu a vorbit prima dată cu toți oamenii care așteptau în fața blocului și le-a spus că vrea ca toată lumea să plece mulțumită. Apoi, aceasta i-a invitat, pe rând, pe toți să primească darurile.

Un alt aspect extrem de important a fost acela că Oana Zăvoranu a încercat să mulțumească pe toată lumea. Încă de la început aceasta a spus că nu vrea a cineva să nu plece fericit și a avut mare grijă ca acest lucru să nu se întâmple.Oana Zăvoranu a fost foarte drăguță cu toți oamenii. Le-a oferit autografe, a făcut fotografii cu aceștia și a și cântat melodiile sale pe care oamenii le apreciază. Vedeta a încercat să facă pe toată lumea să se simtă bine, să fie toți nemulțumiți, iar evenimentul să fie unul reușit.

Pentru a vedea cum au stat lucrurile, vă invităm să urmăriți imaginile următoare.

Imaginile le puteți AICI.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Aceasta a anunțat pe Facebook de evenimentul care a avut loc miercuri, iar la ora stabilită au ajuns aproximativ 1.200 de persoane. Chiar dacă a anunțat că donația va începe la ora 15.00, mulți oameni au venit încă de dimineață pentru a fi siguri că vor intra în posesia...

Preluat de la EVZ