Șoferul unui microbuz de transport persoane, de pe ruta Constanța-Năvodari, acuzat că a agresat un călător, și-a pierdut locul de muncă.

Reprezentanții firmei de transport spun că l-au concediat după ce au discutat cu tânărul de 17 ani care le-a spus cum a fost bătut de acesta. Adolescentul le-a povestit că șoferul l-a lovit cu pumnii și picioarele după ce i-a atras atenția să nu mai fumeze în timp ce conduce.

RECOMANDARECONSTANȚA. Adolescent bătut de șoferul unui microbuz căruia i-a spus să nu mai fumeze în mașină! Bărbatul a urcat băut la volan

Pasagerul a spus că își va scoate certificat medico-legal, va depune plângere la Poliție dar va acționa în instanță și societatea de transport care l-a angajat.

Pe lângă faptul că șoferul a rămas fără loc de muncă, acesta are și dosar penal. Ieri, la câteva ore de la agresiune, polițiștii Serviciului Rutier l-au oprit pe conducătorul auto în trafic și au descoperit că acesta consumase alcool. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/constanta-soferul-unui-microbuz-care-a-batut-un-adolescent-a-ramas-fara-locul-de-munca-44670.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/constanta-soferul-unui-microbuz-care-a-batut-un-adolescent-a-ramas-fara-locul-de-munca-44670-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv