CFR Călători suplimentează trenurile către destinații precum Alba Iulia, Iași, Timișoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galați, dar și spre destinațiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Petroșani, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, potrivit unui comunicat publicat de companie.

Vânzarea biletelor fără loc va fi limitată astfel încât să se evite supraaglomerarea vagoanelor, precizează CFR.

În plus, trenurile Regio care circulă pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de 1 leu.

Pentru această perioadă este suplimentat și personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

Agențiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina și Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agențiilor, în zilele 30 noiembrie și 1 decembrie 2017, vor fi închise.

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanța de Ziua Națională a României, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcție de disponibilități, precizează compania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cfr-calatori-suplimenteaza-trenurile-catre-mai-multe-destinatii-in-minivacanta-de-ziua-nationala-44655.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cfr-calatori-suplimenteaza-trenurile-catre-mai-multe-destinatii-in-minivacanta-de-ziua-nationala-44655-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv