Waze primește o actualizare importantă, aducând interfață de navigare pentru motocicliști, suport pentru drumuri care includ benzi cu prioritate pentru navetiști și funcție „OK Waze” pentru controlul vocal.

De acum, utilizatorii Waze vor putea raporta incidentele din trafic și controla funcțiile de bază ale aplicației fără a mai lua mâinile de pe volan, potrivit go4it.ro.

În modul de operare hands-free, utilizatorii nu trebuie decât să activeze modul pentru comandă vocală folosind expresia  „OK Waze”, după care pot accesa diferite funcții.

Spre exemplu, folosim expresia „take me home” când dorim să ajungem acasă, sau „find a gas station” pentru a descoperi cea mai apropiată benzinărie.

Modul de navigare pe motocicletă adaugă in interfață informații utile distribuite de alți motocicliști și rute alternative care includ porțiuni de drumuri înguste.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/aplicatia-waze-folosita-de-mii-de-utilizatori-primeste-o-noua-functie-revolutionara-44659.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/aplicatia-waze-folosita-de-mii-de-utilizatori-primeste-o-noua-functie-revolutionara-44659-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv