„Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar şi să meargă să admire decoraţiunile care înfrumuseţează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare.


Astfel, în funcţie de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica”, a anunţat Metrorex, potrivit Digi 24. Programul de circulație a trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00.

Atenție, șoferi! TRAFIC RESTRICȚIONAT pe mai multe drumuri din țară de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Informații de ultimă oră!

Și polițiștii au anunțat schimbări de 1 Decembrie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în zilele de joi şi vineri, potrivit prevederilor HG nr.1777/2004, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe anumite sectoare de drum.
 

Astfel, pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti (intersecţia A2 cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Murfatlar (intersecţia A2 cu DN3), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe ambele sensuri de mers, joi, în intervalul 16:00 – 22:00 şi vineri, în intervalul 06:00 – 22:00.

„De asemenea, pe DN7, pe tronsonul Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie DN7 cu DN 1), este interzisă circulaţia vehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe ambele sensuri, joi, 30 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 22:00 şi vineri, 1 decembrie, în intervalul orar 06:00 – 22:00”, potrivit sursei citate.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
„Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar şi să meargă să admire decoraţiunile care...

Preluat de la EVZ