La hotelul proaspăt achiziționat în Poiana Brașov, salariile angajaților sunt mai mari decât cele din presă, să zicem. Stabilimentul are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei.


Ce fel de patron este Simona Halep?Cu siguranță, unul înțelegător cu situațiile care de afară pot fi privite ca anormale.”Săptămâna trecută, Simona ne-a anunțat că vine în Poiană. Între timp, noi aveam făcute rezervările pentru cazare. Cum nu puteam să-i dăm afară pe clienți, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Așa că a mers să stea la cel de vis-à-vis, Alpin”, relatează angajații hotelului ”Drachenhaus”.

Hotelul achiziționat de Simona a fost vizitat pe ascuns de magnatul Ion Țiriac, care a dorit să se convingă personal că sportiva pe care o protejează parafează o investiție rentabilă, potrivit libertatea.ro.

Public, se știe că a umplut două strazi cu vile în Constanța natală și că, tot acasă, a deschis o cafenea. ”Perla coroanei” a fost achiziționată însă acum câteva luni: hotelul ”Drachenhaus” din Poiana Brașov, un hotel cotat la 4 stele (AICI, prețurile practicate de proprietari). Tranzacția a depășit un milion de dolari. Banii nu sunt o problemă pentru sportiva care dă tonul în sportul românesc. Statisticile oficiale ale WTA anunță că, numai din tenis, Simona Halep, la doar 26 de ani, a câștigat, în total, 20.736.015 de dolari, dintre care, în 2017, conturile i s-au umflat cu suma de 5.275.227 de dolari.


Loading…

rootstireaActualitate/Esential
La hotelul proaspăt achiziționat în Poiana Brașov, salariile angajaților sunt mai mari decât cele din presă, să zicem. Stabilimentul are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei. Ce fel de patron este Simona Halep? Cu siguranță, unul înțelegător cu situațiile care de afară pot fi privite ca...

Preluat de la EVZ