Accidentul de joi seară de pe DN 79 Arad-Oradea, în apropierea localităţii Şimand, soldat cu doi morţi şi doi răniţi grav, s-a produs din cauza unui şofer în vârstă de 19 ani, care a vrut să depăşească o coloană de autovehicule şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce venea din sens opus, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. 

UPDATE – Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, şoferul în vârstă de 19 ani este din localitatea arădeană Sintea Mare şi a vrut să depăşească o coloană de autovehicule, însă nu a reuşit să revină pe banda lui de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din sens opus. 

”În urma coliziunii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, tot din Sintea Mare şi o femeie în vârstă de 66 de ani, din Chişineu Criş, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului, intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Arad fiind tardivă pentru cele două persoane, pompierii militari constatând decesul acestora. În ceea ce îl priveşte pe şoferul autoturismului, acesta a fost rănit grav, la fel ca şi cea de a patra persoană aflată în autoturism – o femeie de 44 de ani – cei doi fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale”, a adăugat Iuga, conform Agerpres. Surse din cadrul Poliției Române au dezvăluit pentru EVZ că accidentul s-a produs din cauza unui șofer care aintrat pe contrasens. Sunt cinci victime, o persoană fiind transportată la spital în stare gravă.

Drum este restricționat în zonă, se circulă pe o singură bandă. 

Revenim cu amănunte


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Accidentul de joi seară de pe DN 79 Arad-Oradea, în apropierea localităţii Şimand, soldat cu doi morţi şi doi răniţi grav, s-a produs din cauza unui şofer în vârstă de 19 ani, care a vrut să depăşească o coloană de autovehicule şi a intrat în coliziune frontală cu un...

Preluat de la EVZ