Deputații USR au ieșit apoi din sala de plen și au intrat în biroul de președinte al Camerei Deputaților, unde așteaptă să discute cu Liviu Dragnea.
“Doream să afirm de aici, de la tribuna Parlamentului, că, în calitate de lider al grupului PNL, susţin Parteneriatul strategic încheiat cu Statele Unite ale Americii acum 20 de ani, susţin lupta împotriva corupţiei, susţin autonomia Justiţiei, ca atare consider neavenite, un abuz de putere, declaraţiile lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu şi solicit demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Acesta nu ne reprezintă, nu îi reprezintă nici pe alegătorii care m-au votat, aşa cum nu reprezintă foarte mulţi oameni cinstiţi din această ţară”, a spus deputatul Raluca Turcan. 

Reprezentantul PMP Corneliu Bichineţ a propus ca deputaţii să formuleze un alt răspuns la comunicatul Departamentului de Stat. 

“Pentru a detensiona, eu cred că nu este rău şi vă rog să luaţi aminte ca Parlamentul României, în speţă Camera Deputaţilor, să formuleze el, noi, un răspuns ca reacţie la Departamentul de Stat al SUA. De ce spun lucrul acesta? Pentru că noi avem şi dreptul şi capacitatea, prin liderii noştri de grup, să formulăm un răspuns. Nici domnul Tăriceanu, nici domnul Dragnea nu lucrează pe persoană fizică şi nici într-un caz noi nu suntem angajaţii domniilor lor”, a spus Bichineţ.Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deputații USR au ieșit apoi din sala de plen și au intrat în biroul de președinte al Camerei Deputaților, unde așteaptă să discute cu Liviu Dragnea. 'Doream să afirm de aici, de la tribuna Parlamentului, că, în calitate de lider al grupului PNL, susţin Parteneriatul strategic încheiat cu Statele Unite...

Preluat de la EVZ