EVZ vă prezintă declaraţiile lui Cristian Bădiliţă:


„Cum îsi permit acesti indivizi – popescu-tariceanu, l. dragnea, s. nicolae – sa vorbeasca ÎN NUMELE MEU si al altor români-români, nu bisnitari-români? Cine sînt acesti indivizi? Care le este meseria (politica nu e o meserie; în România ajungi în politica exact cum ajungi la puscarie). Care le sînt calitatile intelectuale, morale, umane? N-am auzit sa fi produs vreunul dintre ei ceva pentru România.

Specimene reprobabile versus eliteCine e acest zero nesimtit numit st nicolae? Cum a ajuns un asemenea specimen senator al tarii mele? De unde ies cu totii? De unde a iesit iliescu, de unde a iesit basescu, de unde a iesit udrea? Ce legatura au acesti indivizi cu ELITA României? Nu elita trebuie sa conduca o tzara (sau iarasi “aberez”)? Vad ca tovarasii de la PNL “se revolta”. Cei de la USR nici nu si-au dat înca seama ca fac parte din parlament.

Greva parlamentară, unica soluţie

Daca tovarasii din PNL sînt revoltati, daca amicii din USR sînt la fel de revoltati (ma refer la parlamentari) atunci de ce nu reactioneaza prompt, asa cum situatia o impune. Din moment ce presedintele RSR nu poate dizolva parlamentul pentru alegeri anticipate, atunci TOTI PARLAMENTARII NE-psd TREBUIE SA INTRE ÎN GREVA (NEPLATITA) pîna la autodizolvarea parlamentului. E singura solutie, perfect valabila, si care ar dovedi ca “opozitia” chiar este interesata de soarta României. Nu pot sa cred ca Nicușor Dan a ajuns în parlamentul tarii mele (nu al lui dragnea, ci al tarii mele) pentru un salariu”, scrie Cristian Bădiliţă.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
EVZ vă prezintă declaraţiile lui Cristian Bădiliţă: „Cum îsi permit acesti indivizi - popescu-tariceanu, l. dragnea, s. nicolae - sa vorbeasca ÎN NUMELE MEU si al altor români-români, nu bisnitari-români? Cine sînt acesti indivizi? Care le este meseria (politica nu e o meserie; în România ajungi în politica exact cum...

Preluat de la EVZ