Slobodan Praljak, un fost comandant al croaților-bosniaci, a decedat după ce a luat otravă în timpul citirii sentinței în sala Tribunalului Penal Internațional, afirmă surse citate de Postul public de televiziune din Croația.

Slobodan Praljak, fost comandant al forțelor militare croato-bosniace în războiul din perioada 1992-1995, a băut otravă dintr-o sticluță și a strigat “Nu sunt criminal de război” în momentul în care Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie a confirmat în apel sentința de 20 de ani de închisoare stabilită în instanța inferioară.

Potrivit unor surse citate de Televiziunea publică din Croația, Slobodan Praljak, în vârstă de 72 de ani, a decedat la spital.

Poliția olandeză nu a vrut să facă niciun comentariu pe această temă, informează agenția Associated Press.

Nu este clar cum a reușit condamnatul aflat în detenție să obțină otrava și să intre cu ea în sala procesului de la TPI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-suspect-de-crime-de-razboi-a-murit-dupa-ce-s-a-otravit-in-timpul-citirii-sentintei-la-tribunalul-de-la-haga-44620.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/un-suspect-de-crime-de-razboi-a-murit-dupa-ce-s-a-otravit-in-timpul-citirii-sentintei-la-tribunalul-de-la-haga-44620-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv