Polițiștii Postului de Poliție Archis cercetează o minoră pentru furt. Aceasta și-a jefuit mătușa, femeie la care și locuia. Din informațiile oamenilor legii, jaful l-a dat în luna mai.


”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o minoră de 15 ani, din Arad, care, în luna mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuință de pe raza localității Archiș, unde locuia alături de persoanele vătămate, suma de 14.350 de lei.


Polițiștii continuă verificările pentru documentarea întregii activități infracționale, pe numele tinerei fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmite Claudia Iuga, ofițerul de presă al Poliției Arad.

Din sursele EVZ rezultă că minora, elevă de gimnaziu, a cheltuit toți banii în mall, la Arad, împreună cu prietenele ei. (Sursa foto: Freepik)


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Polițiștii Postului de Poliție Archis cercetează o minoră pentru furt. Aceasta și-a jefuit mătușa, femeie la care și locuia. Din informațiile oamenilor legii, jaful l-a dat în luna mai. ”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o minoră de 15 ani, din Arad, care, în luna mai a.c., ar fi...

Preluat de la EVZ