Este vorba despre noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în următoarele ore în nouă judeţe din Transilvania şi Moldova. 


Conform meteorologilor, până joi, la ora 2:00, în localităţi din judeţele Alba, Braşov, Harghita, Sibiu, Covasna şi Mureş se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. Meteorologii avertizează că pe anumite porţiuni, în funcţie de condiţiile locale, se poate forma gheţuş, scrie Agerpres.  În același timp, până la ora 23:00, ceaţă şi vizibilitate redusă va fi în mai multe localităţi din judeţele Iaşi, Suceava şi Neamţ. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Este vorba despre noi atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în următoarele ore în nouă judeţe din Transilvania şi Moldova.  Conform meteorologilor, până joi, la ora 2:00, în localităţi din judeţele Alba, Braşov, Harghita, Sibiu, Covasna şi Mureş se va semnala ceaţă, care va determina scăderea...

Preluat de la EVZ