Celebrul Matt Lauer a fost dat afara de la  NBC în urma acuzațiilor lansate la adresa gazdei emisiunii „Today”. „Matt Lauer a fost dat afară de la NBC News. Luni noapte am promit o plângere detaliată din partea unui coleg privind un comportament nepotrivit la locul de muncă. Ca rezultat, am decis să încheiem contractul său”, se arată într-un comunicat al NBC.


În plus, televiziunea americană crede că incidentul nu este unui izolat și că astfel de momente au mai avut loc. Două jurnaliste de televiziune au citit un comunicat al NBC News în care se afirmă că „după o plângere a unei colege referitoare la un comportament sexual nepotrivit al lui Matt Lauer la locul de muncă” contractul jurnalistului, în vârstă de 59 de ani, a fost reziliat.


„Deși aceasta a fost prima plângere legată de comportamentul lui pe parcursul celor peste 20 de ani de când lucrează la NBC News, ne-au fost prezentate probe care ne fac să credem că nu este vorba despre un incident izolat”, se afirmă în comunicatul de presă emis de postul de televiziune american, relatează Reuters.

Matt Lauer, celebru în Statele Unite, prezenta matinalul “The Today Show”. Vestea vine la peste o săptămână după concedierea unui alt prezentator vedetă, Charlie Rose, care a fost concediat de posturile CBS și PBS din motive similare și după mai multe săptămâni de dezvăluiri despre agresiunile sexuale comise în Statele Unite în industria cinematografică, mass-media și politică, scrie Agerpres. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Celebrul Matt Lauer a fost dat afara de la  NBC în urma acuzațiilor lansate la adresa gazdei emisiunii „Today”. „Matt Lauer a fost dat afară de la NBC News. Luni noapte am promit o plângere detaliată din partea unui coleg privind un comportament nepotrivit la locul de muncă. Ca...

Preluat de la EVZ