Coreea de Nord ar putea anunța anul viitor finalizarea programului său de înarmare nucleară, a declarat Cho Myoung-gyon, ministrul pentru Reunificare de la Seul, informează site-ul agenției de știri Reuters.

Oficialul sud-coreean a afirmat că regimul de la Phenian își dezvoltă capabilitățile nucleare mai rapid decât era așteptat.

“Experții cred că (regimul din) Coreea de Nord va avea nevoie de încă trei ani, însă își dezvoltă capabilitățile nucleare mai repede decât se aștepta și nu putem exclude posibilitatea ca Phenianul să anunțe finalizarea programului nucelar în decurs de un an”, a declarat Cho Myoung-gyon.

Pentagonul a transmis recent că va continua să urmărească “foarte atent” activitățile nucleare și cu rachete balistice ale Coreei de Nord, pe fondul unor informații privind pregătirea unui nou test balistic ori nuclear de către regimul de la Phenian.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/seul-avertizeaza-coreea-de-nord-ar-putea-sa-finalizeze-programul-sau-de-inarmare-nucleara-in-2018-44600.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/seul-avertizeaza-coreea-de-nord-ar-putea-sa-finalizeze-programul-sau-de-inarmare-nucleara-in-2018-44600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv