Puținii români care mai activează în fotbalul european cu pretenții se remarcă din când în când. Prin scandaluri. Internaționalul Florin Andone și-a scăpat nervii de sub control, în timpul unei ședințe de antrenament și s-a luat la bătaie cu Alejandro Arribas, colegul său.


Antrenamentul a fost suspendat

Cei doi au fost despărțiți de coechipieri, iar antrenorul Cristobal Parralo a suspendat antrenamentul. „Astfel de lucruri se întâmplă tot timpul la o echipă. Acum, totul s-a calmat”, a afirmat atacantul Adrian Lopez. Internaționalul Florin Andone trece printr-o perioadă neproductivă la gruparea galiciană, pentru care a marcat doar două goluri în Primera Division, în acest sezon.

Deportivo se află pe locul al 17-lea, primul aflat deasupra liniei retrogradării, și trăiește periculos și în acest sezon. La antrenamentul cu pricina a asistat și „Jerry” Gane, secundul lui Cosmin Contra la echipa națională.


„Șumudică nebunul”

În Turcia, Marius Șumudică a fost un taifun la finalul meciului pe care Kayserispor, echipa pe care o pregătește, l-a încheiat la egalitate, cu Istanbul BB (1-1). Oaspeții au marcat prin Adebayor, după ce togolezul și-a folosit mâna.

Arbitrii au validat golul, iar „Șumi” s-a dezlănțuit. „Adebayor și-a pierdut ceasul, că l-a lovit mingea în ceas. Nu se poate. Am vorbit cu el și mi-a spus că a jucat mingea cu mâna. Am albit aici în Turcia. Vreau să fiu respectat”, a spus Șumudică. Ziariștii de la cotidianul turc „Fanatik” au titrat: „Șumudică nebunul”.

Vlad Dragomir, jucător de bază la „tineretul” lui Arsenal FOTO: FACEBOOK/VLAD.DRAGOMIR.73

„Tunarul” Dragomir l-ar fi bruscat pe marele Geolgău

Calificarea naționalei Under 19 a României la Turneul de Elită a fost sărbătorită de micii „tricolori” în Grecia, acolo unde a avut loc competiția. Însă, potrivit Libertatea, lucrurile au degenerat, după ce jucătorii naționalei au petrecut peste măsură cu alcool și gesturi golănești. Sursa citată a notat și faptul că aceștia au vomat pe holurile hotelului în care erau cazați. Selecționerul Adrian Boingiu nu a fost străin de cele întâmplate, ba mai mult, acesta ar fi încercat să mușamalizeze cazul. Pe lângă acestea, vedeta Vlad Dragomir, 18 ani, (legitimat la Arsenal Londra) este acuzat că l-ar fi bruscat pe pe fostul mare internațional al Craiovei Maxima, Gheorghiță Geolgău (56 de ani), în camera de hotel. Mai mult, episodul ar fi avut loc chiar sub privirile lui Țiți Dumitriu.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sumudica.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/sumudica-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Puținii români care mai activează în fotbalul european cu pretenții se remarcă din când în când. Prin scandaluri. Internaționalul Florin Andone și-a scăpat nervii de sub control, în timpul unei ședințe de antrenament și s-a luat la bătaie cu Alejandro Arribas, colegul său. Antrenamentul a fost suspendat Cei doi...

Preluat de la EVZ