Într-un interviu acordat publicației online PsNews.ro, Rareș Bogdan l-a acuzat pe Manda, după solicitarea acestuia ca generalul Dumitru Dumbravă să fie demis din funcția de secretar general al SRI, că pune în aplicare planul președintelui PSD, Liviu Dragnea, de a decredibiliza mai multe instituții.

EXPLOZIV! SRI desecretizează stenogramele audierii generalului Dumbravă, CREIERUL CÂMPULUI TACTIC


„Pentru că domnul Manda are o misiune foarte clară. Unu la mână: domnul Manda nu înțelege președintele cărei comisii este. Spre deosebire de domnul Țuțuianu, domnul Manda nu pricepe ce înseamnă o comisie de supraveghere a unui serviciu de informații (fie el SRI, SIE sau altul). Claudiu Manda a ajuns acolo doar pentru că este sluga absolută a domnului Dragnea și este iubitul absolut al doamnei Olguța Vasilescu; altfel, n-are nicio calitate. În calitatea asta de iubit absolut al doamnei Olguța și de slugă absolută a domnului Dragnea, domnul Manda încearcă să mai atace o instituție.


După atacurile la DNA (la Codruța Kovesi), la Parchetul General (la Augustin Lazăr), după atacurile la președinte (amenințările cu suspendarea), după atacurile disperate făcute la tot ceea ce nu controlează încă PSD (l-au atacat inclusiv pe domnul Bogdan Chirițoiu, de la Consiliul Concurenței – caz unic în 27 de ani!), după atacurile disperate la adresa BNR (adică ultimele instituții pe care nu le controlează PSD), după punerea tunurilor pe Realitatea TVA (prin CNA și prin slugile din presă care mă atacă direct pe mine, ca purtător maximal de mesaje și ca vector de influență al Realității), domnul Dragnea mai are o singură instituție pe care vrea să o destructureze în statul român – și aceea este Serviciul Român de Informații.

Fără probe clare, invocând simple suspiciuni. Claudiu Manda cere generalului Dumitru Dumbravă demiterea pentru a salva colaborarea cu Serviciul Român de Informații

Gândiți-vă că Serviciul Român de Informații, față de celelalte servicii similare din Uniunea Europeană, apare în presă în acest an cu o frecvență de 250 de ori mai mare! Nu de 2,5 ori, nu de 25 de ori, ci de 250 de ori!” a a precizat Rareș Bogdan pentru PsNews.ro.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Într-un interviu acordat publicației online PsNews.ro, Rareș Bogdan l-a acuzat pe Manda, după solicitarea acestuia ca generalul Dumitru Dumbravă să fie demis din funcția de secretar general al SRI, că pune în aplicare planul președintelui PSD, Liviu Dragnea, de a decredibiliza mai multe instituții. EXPLOZIV! SRI desecretizează stenogramele audierii generalului...

Preluat de la EVZ