„Am citit mesajul public care a fost in mod sigur transmis și in privat, dar Dragnea nu a fost in stare sa-l inteleaga”, a declarat Ponta referitor la mesajul Departamentului de Stat al SUA, cu privire la ce ar trebui să facă parlamentarii români cu proiectul de modificare a Legilor Justiţiei.


„Dupa ce mi s-a deschis un dosar penal, primul lucru pe care l-am spus este ca nu pot ramane la PSD pana nu imi spune un judecator ca sunt nevinovat. E ca in sport, daca iti da arbitru cartonas galben, n-ai cum sa te certi cu el… Eu cand il vad pe Dragnea zi de zi la Înalta Curte…Dragnea e presedintele PSD, asta nu se poate. Eu am asa am procedat… Sa te duci cu partidul dupa tine le Înalta Curte…mi se pare ca insemna ca echipa din care faci parte, ca esti dispus sa ii sacrifici pe toti in interesul tau, ceea ce este grav”, a spus Ponta.„Ce vrea Romania? Ne certam cu americanii, ne certam cu toata lumea…cred ca e ridicol sa te ratoiesti la americani dupa ce te straduiesti sa ajungi acolo ca sa faci o poza…. Dragnea a platit ca sa faca o poza acolo, la Washington”, a mai precizat fostul premier.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Am citit mesajul public care a fost in mod sigur transmis și in privat, dar Dragnea nu a fost in stare sa-l inteleaga”, a declarat Ponta referitor la mesajul Departamentului de Stat al SUA, cu privire la ce ar trebui să facă parlamentarii români cu proiectul de modificare a Legilor...

Preluat de la EVZ