Chiar dacă nu mai are voie să îmbrace hainele de preot, Pomohaci nu a renunțat la cariera sa de artist, iar acum, la 4 luni de la debutul scandalului, s-a decis să-şi afirme poziţia. 

Pomohaci A DEPĂŞIT LIMITA cu nişte GESTURI CONTROVERSATE. Dovezile sunt clare. NEWS ALERT!


Confesiunea lui Pomohaci a avut loc pe scenă, la un spectacol susţinut la Zalău. “Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi şi să-i privesc pe cei de acasă şi să vă spun dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în faţa dvs” a spus Pomohaci, sugerând că acuzaţiile sunt total nefondate, scrie Cancan.ro. 

BECALI l-a desfiinţat pe POMOHACI: „Du-te, fă homosexualitate, nenorocitule”


Parchetul General a preluat, pe 19 iulie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş dosarul în care preotul Cristian Pomohaci, din parohia Moşuni, judeţul Mureş, este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale.  Preotul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unui minor, iar înregistrarea a apărut în presă.

Asta să fie SALVAREA lui Cristian Pomohaci? Mărturia SECRETĂ care îi poate SCHIMBA SOARTA

Pe 26 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat că a fost sesizat cu privire la unele fapte pe care un preot le-ar fi săvârşit în prezenţa sau asupra unui minor, la câteva zile după ce pe paginile de socializare au circulat înregistrări audio în care clericul ar ademeni un minor să întreţină relaţii homosexuale. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Chiar dacă nu mai are voie să îmbrace hainele de preot, Pomohaci nu a renunțat la cariera sa de artist, iar acum, la 4 luni de la debutul scandalului, s-a decis să-şi afirme poziţia.  Pomohaci A DEPĂŞIT LIMITA cu nişte GESTURI CONTROVERSATE. Dovezile sunt clare. NEWS ALERT! Confesiunea lui Pomohaci a...

Preluat de la EVZ