O tânără în vârstă de 21 de ani a fost la un pas să fie omorâtă în bătaie de către soțul ei pentru că a primit prea multe like-uri la pozele postate pe Facebook.

Adolfinei Camelli are nevoie de reconstrucție facială, după ce soțul ei i-a dat câte un pumn în față pentru fiecare like pe care l-a primit la fotografiile postate pe Facebook.

Pedro (32 de ani), soțul Adolfinei, este un bărbat extrem de gelos și posesiv, iar bătăile în familia lor erau la ordinea zilei. După ultima bătaie încasată, care a lăsat-o desfigurată, tânăra de 21 de ani și-a făcut curaj și și-a reclamat sotul.

“Îi controla conturile de pe rețelele de socializare, mesajele, fotografiile, iar pentru fiecare like pe care soția sa îl primea, bărbatul o bătea crunt deoarece credea că îl înșală cu toți cei care îi apreciau postările de pe Facebook”, a declarat avocatul tinerei, potrivit Daily Mail.

Barbatul riscă acum până la 30 de ani pentru fapta sa. Adolfina urmează să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru refacerea facială.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/la-un-pas-sa-fie-omorata-in-bataie-de-sotul-sau-tanara-primea-cate-un-pumn-pentru-fiecare-like-de-pe-facebook-44617.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/la-un-pas-sa-fie-omorata-in-bataie-de-sotul-sau-tanara-primea-cate-un-pumn-pentru-fiecare-like-de-pe-facebook-44617-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv