Domeniul impresionant, de 12.000 mp a fost pus la vânzare pentru suma impresionantă de şase milioane de euro, relatează Antena 3.

Fostul primar spune la acea vreme că domeniul este în fapt mai mic, dar recunoaşte că este o casă frumoasă, pe care a construit-o cu mâinile lui.
“La vila lui Crin Halaicu nu este însă prea uşor de ajuns. Chiar dacă îi poartă numele, străduţa de acces, destul de îngustă, este acoperită doar cu piatră. Poziţia izolată a casei este însă compensată de priveliştea către lac. “Există un ponton pe care l-am făcut pentru nişte prieteni care-s pescari, un fel de mic ponton pe care să vina să pescuiască dacă vor, eu nu-s pescar. Lacul este plin de păsări sălbatice, lebede, raţe, gâşte. Dacă ieşi cu barca le sperii, şi multe dintre ele stau la malul meu, aici“, a declarat fostul primar pentru RTV.

Pentru cine nu ştie, Crin Halaicu, după alegerile locale din 1996 s-a retras din viaţa publică, ocupându-se de  afaceri imobiliare. A fost căsătorit de două ori, ultima oară divorţând în 2010.  Cu prima soţie are un băiat, Andrei, iar  din a doua căsnicie are doi copii minori, un băiat şi o fată.

Imagini pentru Crin Halaicu vinde palatul la 6 milioane de euroLoading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/1-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/1-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Domeniul impresionant, de 12.000 mp a fost pus la vânzare pentru suma impresionantă de şase milioane de euro, relatează Antena 3. Fostul primar spune la acea vreme că domeniul este în fapt mai mic, dar recunoaşte că este o casă frumoasă, pe care a construit-o cu mâinile lui. 'La vila lui...

Preluat de la EVZ