Elicopterul unui om de afaceri s-a răsturnat, în această seară, pe o pârtie de schi de pe Muntele Mic, din județul Caraș-Severin, în timpul unei rafale de vânt mai puternice. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul Mediafax.

Incidentul a avut loc pe Muntele Mic, din județul Caraș-Severin. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, elicopterul deținut de omul de afaceri Romeo Dunca s-a răsturnat pe pârtia Borlova, în timpul unei rafale de vânt mai puternice.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Elicopterul a căzut pe instalația de transport, astfel că teleschiul Borlova 1 nu mai este funcțional.

Județul Caraș-Severin va fi joi, între orele 06.00 – 22.00, sub cod galben de vânt puternic, viteza la rafală putând atinge 70 – 80 km/h. La munte vor fi ninsori și vânt ce va depăși 80 – 90 km/h, viscolind zăpada.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/elicopterul-unui-om-de-afaceri-s-a-rasturnat-pe-o-partie-de-schi-din-judetul-caras-severin-in-timpul-unei-rafale-de-vant-foto-44636.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/elicopterul-unui-om-de-afaceri-s-a-rasturnat-pe-o-partie-de-schi-din-judetul-caras-severin-in-timpul-unei-rafale-de-vant-foto-44636-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv