Antrenorul echipei FC Sevilla, Eduardo Berizzo, a fost operat cu succes, ieri seară, de cancer la prostată, a anunțat site-ul grupării spaniole.

Data întoarcerii sale la echipă va fi influențată de modul în care va decurge recuperarea, notează sursa amintită.. În lipsa lui Berizzo, antrenamentele primei echipe sunt conduse de secundul Ernesto Marcucci.

Conform Marca, antrenorul argentinian a făcut anunțul cu privire la problemele sale de sănătate la pauza meciului cu Liverpool, în vestiar, moment în care FC Sevilla era condusă cu scorul de 3-0.

În partea secundă, spaniolii au reușit să marcheze de trei ori, iar partida s-a încheiat la egalitate. Imediat după golul lui Guido Pizarro, înscris în al treilea minut din prelungiri, toți fotbaliștii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

Sevilla ocupă locul 5 în campionatul Spaniei, cu 25 de puncte. Miercuri, de la 20:30, echipa andaluză va întâlni formația de ligă a treia Cartagena, în cea de-a doua manșă a șaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei, după ce în tur a câștigat cu 3-0.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/eduardo-berizzo-antrenorul-echipei-fc-sevilla-operat-cu-succes-de-cancer-44609.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/eduardo-berizzo-antrenorul-echipei-fc-sevilla-operat-cu-succes-de-cancer-44609-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv