Social-democratul susţine că este timpul ca românii să iasă în stradă şi să transmită, la unison, un mesaj dur către Statele Unite şi Bruxelles. Asta în timp ce o parte importantă a românilor a anunțat că se va continua cu protestul împotriva Guvernului și a modificărilor aduse Justiției.


“Scrisoare deschisă către… NOI

Este vremea să ieșim în stradă! …Împotriva #ABUZURILOR instituțiilor de forță din România! …Împotriva Noii Securități, care a luat ostatică această țară de mai bine de un deceniu! …Împotriva celor care calcă în picioare VOTUL și care vor ca România să fie condusă din SUFRAGERIILE lor! …Împotriva celor care își TRĂDEAZĂ țara și slujesc interese care nu au nicio legătură cu ROMÂNIA! …Împotriva celor care primesc finanțări externe pentru a influența viața politică, economică și socială din România! …Împotriva celor care au transformat România în PRIVATA lor!Este vremea să ieșim în stradă!

…Pentru ca Bruxelles-ul și SUA să priceapă că putem fi PARTENERI, dar NICIODATĂ SLUGI!
…Pentru ca Bruxelles-ul și SUA să înțeleagă că REFUZĂM să fim o COLONIE ÎN DEVĂLMĂȘIE!
…Pentru ca România să se reașeze în propriul DESTIN!
…Pentru că e timpul să ne hotărâm ce țară vrem să fim în Prag de Centenar: o ANEXĂ la cheremul oricui sau o ȚARĂ DEMNĂ, INDEPENDENTĂ și SUVERANĂ!

România a fost, pas cu pas, destructurată. Noi, ca popor, am fost aruncați eficient în afara istoriei și a propriului destin. Suntem abil așezați în tranșee și ni se injectează zilnic doze de ură activă. Apoi, fără să înțelegem cum s-a ajuns aici, pornim să ne luptăm unii cu alții golind de semnificație însuși conceptul de „națiune”. Albia pe unde odată trecea un sens comun este acum complet secată. Suntem un neam a cărui soartă a fost cinic suspendată deasupra unei văi infinite.

Nu mai suntem nici România mare, dar nici România mică. Experimente precum dictatura justiției „independente” au reușit să ne scoată atât de pe harta lumii, cât și de pe propriile șine. Un tren deraiat care poartă spre niciunde milioane de oameni care nu își mai află rostul comun…

…Nu e premoniție, e doar privire cu ochii larg deschiși – dacă nu repornim INIMA acestei națiuni ACUM, atunci ne vom fi ratat poate ultima șansă de a conta frumos pe scena lumii. Și nu o putem reporni decât dacă ne administrăm, colectiv, un SENS.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Social-democratul susţine că este timpul ca românii să iasă în stradă şi să transmită, la unison, un mesaj dur către Statele Unite şi Bruxelles. Asta în timp ce o parte importantă a românilor a anunțat că se va continua cu protestul împotriva Guvernului și a modificărilor aduse Justiției. 'Scrisoare deschisă...

Preluat de la EVZ