Prima reacţie a liderului de la Casa Albă a stârnit îngrijorare în toată lumea, mai ales că mesajul este clar şi conţine un ton războinic. „Ne vom ocupa de asta”, a spus sec Trump, conform AFP.


Premierul japonez Shinzo Abe a declarat că “guvernul nu va accepta niciodată comportamentul provocator continuu al Coreei de Nord”, cerându-le tuturor statelor să pună în aplicare cu stricteţe sancţiunile împotriva Phenianului, potrivit mediafax.ro.

Kim a lansat RACHETA APOCALIPSEI şi TRUMP A REACŢIONAT: „Ne vom ocupa de asta” Să fie SCÂNTEIA ce va aprinde RĂZBOIUL NUCLEAR?

Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a precizat că toate statele trebuie să respecte sancţiunile ONU dictate împotriva regimului Kim Jong-Un şi să ia măsuri suplimentare pentru a interzice accesul navelor care transportă mărfuri spre şi dinspre Coreea de Nord.“Demersul neobosit al Coreei de Nord pentru obţinerea armelor nucleare şi pentru metodele de transportare a acestora trebuie să fie contracarat. Împreună, comunitatea internaţională trebuie să continue să trimită un mesaj Coreei de Nord că trebuie să renunţe la programele sale privind armele de distrugere în masă. Opţiunile diplomatice rămân viabile şi deschise, deocamdată. Statele Unite îşi menţin angajamentul de a găsi o cale paşnică pentru denuclearizare şi pentru a pune capăt acţiunilor beligerante ale Coreei de Nord”, a declarat Tillerson.

Premierul japonez Shinzo Abe a declarat că “guvernul nu va accepta niciodată comportamentul provocator continuu al Coreei de Nord”, cerându-le tuturor statelor să pună în aplicare cu stricteţe sancţiunile împotriva Phenianului.

RĂZBOI NUCLEAR IMINENT. Atenţie, nu-i nicio exagerare. BREAKING NEWS MONDIAL!

Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a precizat că toate statele trebuie să respecte sancţiunile ONU dictate împotriva regimului Kim Jong-Un şi să ia măsuri suplimentare pentru a interzice accesul navelor care transportă mărfuri spre şi dinspre Coreea de Nord.

“Demersul neobosit al Coreei de Nord pentru obţinerea armelor nucleare şi pentru metodele de transportare a acestora trebuie să fie contracarat. Împreună, comunitatea internaţională trebuie să continue să trimită un mesaj Coreei de Nord că trebuie să renunţe la programele sale privind armele de distrugere în masă. Opţiunile diplomatice rămân viabile şi deschise, deocamdată. Statele Unite îşi menţin angajamentul de a găsi o cale paşnică pentru denuclearizare şi pentru a pune capăt acţiunilor beligerante ale Coreei de Nord”, a declarat Tillerson.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Prima reacţie a liderului de la Casa Albă a stârnit îngrijorare în toată lumea, mai ales că mesajul este clar şi conţine un ton războinic. „Ne vom ocupa de asta”, a spus sec Trump, conform AFP. Premierul japonez Shinzo Abe a declarat că 'guvernul nu va accepta niciodată comportamentul provocator...

Preluat de la EVZ