Cristina Stamate a murit, luni, cu puţin înainte de ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată joi.


Potrivit unor apropiaţi, actrița în vârstă de 71 de ani îşi făcuse deja testamentul, acum fiind nevoie doar de formalități pentru ca cei desemnați de acte să îndeplinească dorința actriței.


Cristina Stamate nu a avut copii, însă a avut lângă ea o nepoată, de grad îndepărtat, la care ţinea foarte mult. Motiv pentru care, conform wowbiz.ro, aceasta va moşteni, pe cale legală, casa pe care regretata artistă o deţinea în centrul Capitalei.

Cristina Stamate va fi înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu, acolo unde îşi găsesc odihna veşnică numeroase personalităţi.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cristina Stamate a murit, luni, cu puţin înainte de ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată joi. Potrivit unor apropiaţi, actrița în vârstă de 71 de ani îşi făcuse deja testamentul, acum fiind nevoie doar de formalități pentru ca cei desemnați de acte să îndeplinească dorința actriței. Cristina...

Preluat de la EVZ