„Consider că acestă decizie a primarului Firea este iresponsabilă, că primarul Firea și echipa ei sunt cu toții iresponsabili și le cer să renunțe la ideea de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei!”, a scris Ciucu pe o rețea de socializare.


Potrivit acestuia, târgul de Crăciun din Piața Victoriei este organizat cu intenția de a „acoperi scandările” protestatarilor din fața Guvernului. Mai mult, PNL-istul sugereză bucureștenilor să nu se ducă la târg.


„Targul de Crăciun pe care Firea l-a inventant în Piața Victoriei va fi cu scenă. Așadar, vor fi plătite formații care să cânte acolo, acoperindu-ne scandările. Dacă vă închipuiți că jandarmeria călare sau pe jos nu va interveni, dacă ne apropiem de scenă, vă înșelați. Ei asta vor, să blocheze, acum și-au inventent un pretext pentru a putea interveni în forță.Se joacă cu focul. Eu sper ca bucureștenii să aibă minte și să nu se ducă la acel târg de Crăciun și, mai ales, să nu se ducă cu copiii. Acesta este o provocare și s-ar putea ca oamenii, sătuli deja de PSD, să răspundă la provocare. (…)  Oamenii nu vor da înapoi, cu sau fără autorizație de la Firea, își vor exercita dreptul civic de a protesta împotriva legilor justiției și a <revoluției fiscale>,  a precizat Ciucu.

Primăria Municipiului București, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS și Centrul Cultural al municipiului București – ARCUB organizează „Târg de sărbători – festival de colinde și obiceiuri de iarnă”,  în perioada 5-17 decembrie.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Consider că acestă decizie a primarului Firea este iresponsabilă, că primarul Firea și echipa ei sunt cu toții iresponsabili și le cer să renunțe la ideea de a organiza un târg de Crăciun în Piața Victoriei!”, a scris Ciucu pe o rețea de socializare. Potrivit acestuia, târgul de Crăciun din...

Preluat de la EVZ